Valorisatie-attest van een fotovoltaïsche installatie

Koopt of verkoopt u een gebouw met een fotovoltaïsche installatie (zonnepanelen)?
Bestel uw attest, bespaar op de registratierechten en ken uw toekomstige inkomsten (elektriciteit, groenestroomcertificaten enz.)!

Bij de vastgoedtransactie en op basis van dit attest kunt u ervoor kiezen de waarde van de fotovoltaïsche installatie correct te laten inschatten of de toekomstige inkomsten te verdelen. De nieuwe eigenaar heeft elektriciteit en u krijgt de groenestroomcertificaten. GreenWatch zorgt bovendien voor alle noodzakelijke contractuele documenten.

Ruime ervaring met zonnepanelen

GreenWatch stelt u een monitoringsysteem voor dat de productie van uw zonnepanelen op afstand opvolgt.

Met GreenWatch geniet u van een compleet en voordelig aanbod, met een rechtsbijstandsverzekering en administratieve en technische dienstverlening inbegrepen.

De monitoringrapporten geven u gedetailleerde statistieken over de werking van uw zonnepanelen. Elke dag krijgt u een gedetailleerde en persoonlijke analyse van uw gegevens. Wij vergelijken deze ook met de gegevens van andere installaties in uw buurt. GreenWatch doet ook het beheer van uw groenestroomcertificaten. Wij geven elk trimester aan het CWAPE door hoeveel groene stroom u produceert. In functie van uw contract ontvangt u de vergoeding hiervoor op uw bankrekening.

GreenWatch stelt u bovendien een rechtsbijstandsverzekering voor om u te beschermen tegen de obstakels die u tijdens de 25 productiejaren op uw weg kunt tegenkomen.

Moet iemand langskomen voor uw installatie, ongeacht of ze nog onder garantie is of niet? Dankzij ons netwerk in Franstalig België kunnen wij u makkelijk helpen. Onze partners-installateurs werken met interne technici die hun vak kennen. Hebt u vragen? Ons team staat tot uw beschikking op het nummer 010 471 361, elke werkdag van 8.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

  • 6315 actieve klanten

    6315 actieve klanten
  • 62.1 GWh geproduceerde GWh

    62.1 geproduceerde GWh
  • 45.5 MWc MWc opgevolgd

    45.5 MWp opgevolgd
icon

Feedback

Site in onderhoud,gelieve later nog eens te proberen.

Site in onderhoud,gelieve later nog eens te proberen.

POWERED BY Si2W POWERED BY Si2W

© 2015 GreenWatch